Physio-Well Fizioterápiás Egészségcentrum

Stúdiónk 2018-ban kezdte meg működését. Kezdetben a munkánkat különböző masszázstechnikákra építettük, majd 2019 októberre a meglévő kezelések megtartása mellett, a Fizikoterápiát, a gyógytornát és a gyógymasszázst helyeztük előtérbe.
Stúdiónkban a legújabb fejlesztésű, legmodernebb és leghatékonyabb gépek állnak rendelkezésre. Az elektroterápiás kezelések teljes skáláját tudjuk nyújtani, akár kombinált kezelési formákban is, ami nagyon kevés egészségügyi intézményben érhető el. Mellette lökéshullám terápiás és nagy intenzitású orvosi lézer kezelést is igénybe tudnak venni Kedves vendégeink és betegeink. A fizikoterápiás kezeléseket orvosi kiírás alapján végezzük. Reumatológus, Ortopéd és Neurológus Főorvosokat tudunk ajánlani a problémák pontos diagnosztizálásához és a szükséges kezelések kiírásához. Aki már rendelkezik orvos által kiírt kezelőlappal, a terápiát szinte azonnal, várakozási idő nélkül nálunk igénybe tudja venni.
A fizioterápiás asszisztens, gyógymasszőr és gyógytornász-fizioterapeuta Hölgyek magas szakmai tudással nagy gyakorlattal, személyre szabottan, elhivatottan végzik munkájukat. Tevékenységünk irányát célzottan az egészségorientáltság határozza meg. Természetesen igénybe vehető sok más masszázstechnika is, ami a relaxáláson, a kényeztetésen alapul, de fő irány a test egészségének a helyreállítása, nem csak a fájdalom megszüntetése, hanem a kiváltó problémák végleges gyógyítása, a test szimmetriájának , a jó közérzetnek a visszaállítása.

Mai rohanó világunkban a túlhajszolt életmód a jellemző, ami már akár a huszonéves generációra is ráteszi a bélyegét. Az ülő munka, a megterhelő fizikai igénybevétel, a stressz, de még az aktív sport is mindenképp hatással van fizikálisan szervezetünkre úgy, hogy észre sem vesszük, és nem is szánunk rá időt, csak amikor már baj van, amikor már fáj. Ebből adódóan kialakul a test aszimmetriája. A helytelen testtartás, a féloldalasság, az izomgörcsök, feszülések mind-mind egymást gerjesztve, rövid úton komoly problémákhoz vezetnek. Jellemzően rossz közérzet, fáradtság, fejfájás, ízületi izomzati fájdalmak, degenerációk, derék -és hátfájás, gerincferdülés, ideg becsípődés, porckopások, gerincsérv és sok más visszafordítható, vagy már visszafordíthatatlan, egész életen át tartó kezelésre szoruló tünet lép fel.

Mi ezen próbálunk Önnek segíteni célirányosan, a meglévő problémáira összpontosított, szakszerű, hatékony masszázsterápiákkal, gyógytornával és fizikoterápiás kezelésekkel. A tapasztalt Masszőr, fizikoterápiás és gyógytornász Hölgyek az Ön életminőségének javítása érdekében dolgoznak, hogy a mindennapokat energetikusabban, kipihentebben, aktívabban és fájdalomtól mentesen, boldogan tudják megélni.

Látogasson el hozzánk problémáival, vagy akár megelőzés céljából még időben.

Várjuk szeretettel: Physio-Well Fizioterápiás Egészségcentrum