A PHYSIO-WELL FIZIOTERÁPIÁS EGÉSZSÉGCENTRUM ÜDVÖZLI ÖNT!

Egészségcentrumunk 2018-ban kezdte meg működését. ANTSZ engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató ként  fő profilunk a Fizikoterápia, Gyógytorna  és Gyógymasszázs és BEMER fizikai érterápia.

Egészségcentrumunkban a legújabb fejlesztésű, legmodernebb és leghatékonyabb gépek állnak rendelkezésre. Az elektroterápiás kezelések teljes skáláját tudjuk nyújtani, akár kombinált kezelési formákban is, ami nagyon kevés egészségügyi intézményben érhető el. Lökéshullám terápiát, nagy intenzitású orvosi lézer kezelést, ultrahang terápiát, BEMER terápiát, McKenzie tornát, gyógytornát,gyógymasszázst, sportmasszázst, kézi és gépi nyirokmasszázst, és denevérpadot is igénybe tudnak venni betegeink.

A fizikoterápiás kezeléseket orvosi kiírás alapján végezzük.

Ha már rendelkezik orvos által kiírt kezelőlappal, a terápiát szinte azonnal, várakozási idő nélkül  igénybe tudja venni.
Orvosi javaslat nélkül érkező pácienseknél állapotfelmérést végzünk,személyre szabott javaslatot teszünk a terápiára. Amennyiben szükséges szakorvoshoz irányítjuk, hogy vizsgálat után a terápiát elkezdhessük.
Kollegáink magas szakmai tudással, több éves  szakmai gyakorlattal, személyre szabottan, elhivatottan végzik munkájukat.

Tevékenységünk irányát célzottan az egészségorientáltság határozza meg. Természetesen igénybe vehető más masszázstechnika is, de fő irány a test egészségének helyreállítása, az egészség megőrzése. Nem csak a fájdalom megszüntetése, hanem a kiváltó problémák végleges gyógyítása. A test szimmetriájának, a jó közérzetnek a visszaállítása, a fájdalom csökkentése és a fennálló problémák végleges megszüntetése a cél, melyben komoly sikereket értünk már el.

Mai rohanó világunkban a túlhajszolt életmód a jellemző, ami már akár a huszonéves generációra is ráteszi a bélyegét. Az ülő munka, a megterhelő fizikai igénybevétel, a stressz, de még az aktív sport is mindenképp hatással van fizikálisan szervezetünkre úgy, hogy észre sem vesszük, csak amikor már baj van, amikor már fáj. Kialakul a test aszimmetriája, reumatológiai, ortopéd és egyéb degeneratív problémák lépnek föl. A mindennapokból adódó helytelen testtartás, a féloldalasság, az izomgörcsök, feszülések mind-mind egymást gerjesztve, rövid úton komoly problémákhoz vezetnek. Jellemzően rossz közérzet, fáradtság, fejfájás, ízületi / izomzati fájdalmak, degenerációk, derék -és hátfájás, gerincferdülés, ideg becsípődés, porckopások, gerincsérv és sok más visszafordítható, vagy már visszafordíthatatlan, esetlegesen egész életen át tartó kezelésre, vagy műtétre szoruló állapot alakulhat ki.

Mi ezen próbálunk Önnek segíteni, célzottan  a meglévő problémáira összpontosított, szakszerű, hatékony terápiás kezelésekkel. 

Masszázsterápiákkal, gyógytornával, fizikoterápiás kezelésekkel, BEMER mágneses fizikai érterápiával. A tapasztalt masszőr, fizikoterápiás és gyógytornász Hölgyek az Ön életminőségének javítása érdekében dolgoznak, hogy a mindennapokat energetikusabban, kipihentebben, aktívabban és fájdalomtól mentesen, boldogan tudják megélni.

Látogasson el hozzánk problémáival, vagy megelőzés szempontjából még időben.

Várjuk szeretettel:

Physio-Well Fizioterápiás Egészségcentrum csapata

physio-well fizioterapias egeszsegcentrum gyor