Lökéshullám terápia

A LÖKÉSHULLÁMOKRÓL

Ismeretes, hogy különféle fizikai energiák a gyógyászatban is jól hasznosíthatók, ilyenek például a lökéshullámok, melyek tulajdonképpen nagy erejű hanghullámok. Ezeket a hullámokat a bőrfelszín közelében létrehozva, a környező szövetek károsítása nélkül célzottan a problémás testtájékra irányítják, így különböző gyógyulási folyamatok indulnak el a kezelt területeken. A fizikoterápiában a legmodernebb eljárások között szerepel, az elsők között tartják nyilván, a vele elérhető eredmények és hatékonysága miatt.

A TERÁPIA

A lökéshullám-terápia egy sokféleképpen alkalmazható kezelési eljárás a vázizomzat problémáinak csökkentéséhez. Eleinte a testen kívül létrehozott lökéshullám-terápiát vesekőzúzáshoz használták, majd sikeresen kezdték alkalmazni ortopédiai problémák gyógyításánál is. A kezelések sikeressége az első terápia után érzékelhető, 2-3 kezelés után a páciensek több mint 80%-a számolt be a fájdalom megszűnéséről, illetve jelentős csökkenéséről. A lökéshullám kezeléssel legtöbb esetben nemcsak panaszcsökkenést, hanem végleges gyógyulást is sikerül elérni.

HOGY ÁLLÍTJÁK ELŐ KÉSZÜLÉKEINK A LÖKÉSHULLÁMOKAT?

A lökéshullámok generálását egy ergonomikus kialakítású kézi egység végzi, mely speciális applikátorokkal adja le azokat a kezelendő területre. A kézi egység hátsó végén található tekercs elektromágneses mezőt hoz létre. A mező felgyorsít egy golyót, amely elöl, a kézi egységen az applikátorfejhez ütközik és lökéshullámokat hoz létre, amelyek sugárirányban szétterjednek a szövetekben. Csúcstechnológiás elektromágneses lökéshullám terápiás gépünk gépünk a legmodernebbek között tartható számon. A terápiás kezelőfej mellett rendelkezik egy esztétikai kezelőfejjel is, ami a cellulit, a narancsbőr problémákkal küzdő Hölgyeknek egy fájdalommentes és nagyon hatékony eljárást képvisel.

MIK AZ ELJÁRÁS CÉLJAI?